Anunț important în atenția studenților

ANUNŢ IMPORTANT

Luni, 18.03.2019, la ora 10.00, în sala AS 103, va avea loc o întâlnire a studenţilor Facultăţii de Litere cu Liga Studenţilor din Galaţi. 

Sunt invitaţi reprezentanţi ai tuturor programelor de studii.

Decan,

Prof. univ. dr. Michaela Praisler

ORARUL PENTRU PROGRAMELE DE LICENTA - semestrul II, an universitar 2018-2019

Orarul programelor de licență pentru semestrul II al anului universitar 2018-2-19 poate fi consultat aici.

Bun venit la Facultatea de Litere!

Facultatea de Litere este una dintre facultăţile cu tradiţie din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi, primul program de studiu cu profil filologic, Limba şi literatura română – Limba şi literatura rusă, fiind înfiinţat în anul 1959.

Facultatea de Litere, ale cărei programe de studiu se află în clasa B de ierarhizare a instituţiilor de învăţământ superior,  vă oferă posibilitatea de a studia într-un cadru modern pentru obținerea competențelor de specialiate și transversale de care credem că este nevoie într-un secol al comunicării și pluriculturalității.

Într-o societate a schimbării și readaptării permanente, vă vom însoți pentru construirea unei cariere în care limba română și valorile culturale românești se reunesc cu limba engleză și franceză și valorile culturale implicite. Vă ajutăm astfel să obțineți un profil profesional ce se poate integra oricărui context de lucru în domeniul educativ sau al comunicării.

ORARUL PENTRU PROGRAMELE DE MASTER - semestrul II, an universitar 2018-2019

Orarul programelor de masterat pentru semestrul II al anului universitar 2018-2019 poate fi consultat aici.

In construcţie...

In constructie

Tab content 1
Tab content 2
Friday the 24th - Joomla Templates. Custom text here